به گزارش خبرگزاری مهر، جمال شورجه تهیهکننده و کارگردان سینما گفت: جشنواره فجر بر مباحث فرهنگی، هنری، خبری و رسانهای به ویژه صدا و سیما تأثیر میگذارد و میتوان این تأثیرپذیری را در انعکاس اخبار این رویداد سینمایی در رسانههای مکتوب، شنیداری، دیداری و ... شاهد بود که البته این ارتباط دو سویه است. به این معنا که هم جشنواره بر رسانهها و هم رسانهها بر جشنواره تأثیر میگذارند و به یکدیگر خدمات متقابل ارائه میدهند.
شورجه ادامه داد: نمایشگاه کتاب بسیاری از مسائل شهری مانند ترافیک و حضور مردم از شهرستانهای مختلف ایران در تهران را درپی دارد. این رویداد فرهنگی جایگاه ویژه دارد و دوستداران کتاب، ناشران و نویسندگان می توانند تازههای کتاب را یک جا رصد کنند.
تهیه کننده فیلم "نفوذی" افزود: جشنواره فیلم فجر بر اساس پتانسیلی که دارد به لحاظ اقتصادی بیشتر بر مراکز خرید و محلهای اطراف سینماهای نمایشدهنده فیلمهای جشنواره تاثیرگذار است، اما در عین حال عدم تمرکز نمایش آثار در تهران از این تاثیرگذاری کاسته است.
شورجه تمرکززدایی جشنواره در دوره بیست و هشتم را تقسیم عدالت خواند و گفت: تمرکز جشنواره فجر در تهران شکسته شد که این نشاندهنده تدبیر درست توسط معاون و مسئولان سینمایی است تا جشنواره فجر مختص به پایتخت نباشد و شهرستانیها هم امکان استفاده و رصد آثار سینمایی جدید را داشته باشند. این اقدام به نوعی تقسیم عدالت است و نگاه فراگیر تیم جدید را می رساند.
وی افزود: جشنواره محل تبادل افکار و نظرات است، دستاندکاران سینما میتوانند آثار را به نقد بکشند و صاحبان سینما نیز فیلمها را رصد و برای سال آینده سینمای خود برنامهریزی کنند.
نظر شما